rihannaJedna od glavnih tema trenutno u svijetu showbiza je svakako tučnjava Chrisa Browna i Rihanne, što je uzburkalo mnoge slavne ličnosti. Naročito se zaštitinički ponio Jay-Z koji Rihannu smatra mlađom sestrom te smatra da joj je potrebna svaka podrška. No, što se točno dogodilo između ovo dvoje mladih glazbenika, možemo samo nagađati ali jedno je sigurno da Chris Brown je ispao prava seljačina koji svoje kvazi napade bijesa rješava udaranjem ženskog spola. Nažalost, ovo nije prvi primjer da se zvijezde potuku, a pogotovo nije ni prvi slučaj fizičkog zlostavljanja.

tina turner Najzgodnija baka na svijetu Tina Turner preživjela je psihičko i fizičko zlostavljanje od svog bivšeg muža Ikea, što se moglo i vidjeti u filmu “What’s Love Got To Do With It", što je adaptacija Tinine autobiografije "I, Tina". Tina Turner je svoju knjigu objavila 1986. godine u kojoj detaljno opisuje Ikeov problem s drogom te njegovo nasilničko ponašanje prema njoj. Ipak snažnu Tinu ništa nije slomilo, naprotiv, postala je jača nego ikada i pokazala svim ženama da ne smiju trpiti nasilje ni pod koju cijenu.

Lindsay LohanA kako je to kad se ženske potuku, odnosno, kad nastane pravi "chick fight", najbolje znaju Lindsay Lohan i njezina partnerica Samantha Ronson. Ove dvije dame nisu se jednom potukle, navodno je to kod njih učestala pojava, a vjerojatno, kod njih vrijedi : "Tko se tuče, taj se voli!" Toliko o tome da su žene nježniji spol...




amy winehouseMislimo da ova slika govori sve o jednoj od tučnjeva između Amy i Blakea. Je li razlog tučnjevi bio kokain, alkohol ili pretjereno pokazivanje strasti? Hm, možda nas odgovor na ovo pitanje i ne zanima..






pamela andersonA kad se muškaraci potuku radi žene, još kad je u pitanju bujna Pamela Anderson, padaju teške riječi, a zatim i fizički obračuni. Naime, na Video Music Awardsu Kid Rock i Tommy Lee su si dobacili par "kulturnih" rečenica te se zatim pohitali se potući, međutim, osiguranje je spriječilo teže ozljede. Trokut Kid Rock - Tommy Lee - Pamela Anderson već će zaista isforsiran, ali što da radimo kad je Pamela prava "femme fatale". Pogledajte video u kojemu su u glavnoj ulozi Kid Rock i Tommy Lee.



Dvoje umjetnika, Prince i Sinead O'Connor, su se isto malo šakama obračunali, iako je Sinead izjavila da ja ona njega samo "par puta pljunula", a da je Prince taj koji je udarao. Ova se situacija dogodila, navodno, zbog velikog hita "Nothing Compares 2 U", jer Prince, opet navodno, nije bio zadovoljan Sineadinom izvedbom. Eto kako riješiti probleme - on vas šakom, vi njega pljuvačkom! I onda tko je tu lud?


NN

17.02.2009. u 23:59 • 2 KomentaraPrint#