Najnoviji trailer Zvjezdanih staza prikazan za vrijeme SuperbowlaJedanaesti film iz Star trek serijala zaista sam' što nije, a najnoviji trailer prikazan je sinoć u sklopu Superbowla, najpoznatije američke sportske manifestacije. Ovo je prvi trailer Zvjezdanih staza koji se prikazao za vrijeme Superbowla, a, osim već viđenih scena u prošlome traileru, prikazane su i neke nove - vidljivo je da će se dio radnje događati na Zemlji, koja je rijetko viđena u Zvjezdanim stazama, a posebice će biti zanimljivo vidjeti kako se živi na slavnoj Akademiji Zvjezdane flote. Osim toga, trailer je nabrijan i pun akcije, stoga ga pogledajte...



Zanimljivo je što se na traileru vidi San Francisco, a, naravno, prikazano je i kako će u budućnosti izgledati Golden Gate. Osim pucačine, upoznavanja slavnih likova i netrpeljivosti između Kirka i Spocka, na sekundu se može uočiti i neki ljubavni sadržaj, tako da bi ovaj film mogao zadovoljiti i one koji nisu preveliki obožavatelji Zvjezdanih staza. Zapravo, vjerujemo kako će novi film prije zadovoljiti "obične smrtnike", nego Trekkije ili Trekkkere, koji već sada imaju milijardu zamjerki na redatelja, glumce i ono malo scena vidljivih u trailerima.

Akademija Zvjezdane flote - napad na San Francisco

Podsjetimo, Star Trek XI dolazi u američka kina 8. svibnja, redatelj je J. J. Abrams koji je režirao Nemoguću misiju III, Izgubljene i Alias, a mladu posadu Enterprisea glumi relativno nepoznata ekipa - slavnog kapetana Kirka u mlađim danima utjelovit će Chris Pine, a njegovog budućeg najboljeg prijatelja (iako se čini da u mlađim danima nisi bili tako složni), Vulkanca Spocka, glumit će Zachary Quinto, nama poznat kao Sylar iz Heroja. No, dok novi film ne dođe u kina, možete se zagrijavati uz Zvjezdane staze, Deep Space 9, koje se prikazuju svakoga dana oko ponoći na HRT-u 1. Već su prošle prve tri dosadne sezone DS9, a neki dan je počela slavna četvrta - u njoj očekujte više akcije, više Siskove odlučnosti, više Dominija i više najdražeg nam Klingonca, Worfa.

San Francisco - Golden Gate

MiB

Slike preuzete s: trekmovie.com
02.02.2009. u 13:59 • 7 KomentaraPrint#