Eli StoneIako nije baš kvalitetno provoditi vrijeme uz televiziju, nekad joj ne možemo odoljeti, a pogotovo kada se nešto zanimljivo dešava u toj elektronskoj kutiji. U znak poštovanja onima koji uživaju i provode svoje vrijeme uz televiziju, odlučili smo najaviti nekoliko novih serija koje dolaze na domaće ekrane, tim više što baš danas počinje prikazivanje serije Californication, koju smatramo genijalnom. Na našu veliku radost, moramo priznati da su nas domaće televizijske kuće iznenadile otkupljivanjem novih serija, s obzirom da sve zadnji pogledamo i "uživamo" u reprizama repriza (osim ako se ne snađemo na druge načine). Pa pogledajmo što nas to uskoro očekuje...
Kako smo već rekli, danas se prikazuje prva epizoda odlične serije Californicaton na HRT-u, a u glavnoj ulozi našao se David Duchovny koji zbog ove uloge neće ostati zauvijek pamćen samo po Dosjeima X. David u seriji glumi Hanka Moodyja koji se bori s krizom srednjih godina i koji želi napisati novu knjigu koja će ga opet proslaviti. Naravno, u tome svemu probleme mu pruža bivša djevojka Karen koju još voli, ali je zaručena s drugim te kći Becca koja u tinejdžerskim godinama želi otkriti svoju seksualnost. Zanimljiva je činjenica da se Duchovny liječio zbog seksualne ovisnosti, a u Californicationu glumi, a koga drugoga, nego ovisnika o seksu. Stoga, očekujte niz humoristično–satiričnih scena, zatim seksualnih, eksplicitnih, ali i toplih obiteljskih trenutaka... Ovu seriju svakako preporučamo, a ako se još niste uvjerili u njenu genijalnost, pogledajte trailer.



Već ste čuli najavu za seriju koja bi trebala biti nasljednica serije Seks i grad? Čisto sumnjamo da netko može nastaviti ovu već kultnu, omiljenu, ali i omraženu seriju, a mi ćemo vam reći i zašto - riječ je o seriji Kašmir Mafija koja će se uskoro emitirati na Novoj TV, i iako serija ima dobre predispzicije, kao što je producent Darren Star, u glavnoj ulozi Lucy Lu, četiri Njujorčanke, čini se kako to ipak nije dovoljno da serija zaživi, jer je snimanje ukinuto nakon samo sedam epizoda! Hm... Jesu i to spomenuli u najavi za seriju?



Nova serija Eli Stone jako je hvaljena serija, a uskolo bi se trebala prikazivati na Novoj TV. Elija Stonea glumi Jonny Lee Miller, a riječ je o uspješnom odvjetniku koji obožava Georgea Michaela. Međutim, ono što je najvažnije je da Eli otkriva kako mu se događaju vizije te otkriva da ima moć predviđanja. Naravno, to mu sve zakomplicira život, ali on se odlučio promijeniti... Kako se Eli snalazi u svojoj proročkoj budućnosti, saznat ćemo uskoro.



Obožavateljima Dr. Housea neće biti drago kada se 26. siječnja na HRT-u počne prikazivati nova serija Mad Men umjesto mrzovoljnog doktora. Ova serija će nas vratiti u vrijeme šezdestih godina prošlog stoljeća, prateći glavnog lika Donalda Dona Drapara koji ima tri žene i ne zna kud bi prije. To nije jedina problematika ove serije, već nam pobliže karakterizira vrijeme sredine prošlog stoljeća, ljude različitih profila, položaj žena i mode koja će ostaviti traga do danas. Za ovu je seriju Matthew Weiner dobio nagradu Emmy za najbolji scenarij.




NN
05.01.2009. u 01:58 • 3 KomentaraPrint#