britney spearsIako nas slavne zvijezde samo nasmijavaju svojim glupostima, ima i onih koje su nas i rastužile. Da nije život bajka znaju i slavni i bogati, a mi smo za vas odabrali kratki pregled nekih skandala i događaja u 2008. godini. Nasmijmo se, rastužimo i sablaznimo još jednom...


heath ledgerNažalost, započet ćemo naš pregled smrću mladog glumca Heatha Ledgera, koji je preminuo u 28. godini u svom stanu u Manhattanu. Cijeli je svijet bio u šoku saznavši ovu tragičnu vijest, a naročito obitelj i prijatelji te Hollywood koji je izgubio jednog od darovitijih mladih glumaca. Kao i uvijek, mediji su oko uzroka njegova smrti spletkarili te pisali sve i svašta, ne poštujući tugu bližnjih, što je posebice očito u objavi video snimke na kojoj Heath navodno uzima opojna sredstva. Ipak, mi ćemo ga pamtiti kao izuzetno talentiranog glumca koji je mogao još mnogo toga ponuditi.


madonnaNajpoznatiji razvod ove godine bio je, naravno, onaj Madonne i Guya Ritchija. Iako su do zadnjeg trena pokušavali sakriti svoj propali brak, kraljica popa Madonna nije mogla više skrivati istinu. Nagađalo se da je uzrok razvodu Madonnin preljub s Alexom Rodriguezom, no čini se kako istinu znaju samo Madonna i Guy. Javnost se šokirala kada Guy nije od Madonne uzeo ni novčića, iako se nagađalo da će Guy ovim razvodom najviše zaraditi. U međuvremenu, Madonni želimo sreću s novopečenim frajerom Jesusom! Paul McCartney i Heather Mills su također "trijumfirali" najskupljim razvodom 2008. godine.

Međutim, slavni se nisu samo razvodili, ima i onih koji su ušli u m/bračne vode, kao pjevačica Mariah Carey - iako joj je 38 godina, a njezinom odabreniku Nicku Cannonu 27, ljubav je prebrodila dobne razlike. Mariah se možda ugledala na glumicu Demi Moore koja je s Ashtonom Kutcherom otvorila sezonu lova na mlađe dečkiće. Ove godine sudbonosno "da" su rekle i najpoznatije lezbijke na svijetu, Ellen Degeneres i Portia de Rossi, te dugogodišnji glazbeni par Jay-Z i Beyonce - na papiru su potvrdili svoju vezu i status zauzetih ljudi.

"I kissed a girl..." ove je pjevušila i Lindsay Lohan koja se zaljubila u DJ-icu Samanthu Ronson i pronašla smisao svog življenja. Barem je na neko vrijeme zaboravila na alkohol, drogu i, najbitnije, glazbenu karijeru.

amy winehouseIako je Amy Winehouse u 2008. godini odnijela pet Grammy nagrada i osvojila svijet albumom Back In Black, privatno je padala na samo dno. Njeni su pokušaji rehibilitacije završavali neuspješno, na kraju je i oboljela od emfizema pluća i nametao se zaključak da Amy neće još dugo moći takvim tempom izdržati. Nadamo se da će Amy što brže doći sebi, poput njene, donedavno posrnule, kolegice Britney Spears, koja se ove godine napokon trgnula.

Rijetki su oni koji bi rekli da je problem ako ste nezasitni u seksu, ali glumac David Duchovny očigledno ima problema s prevelikom seksualnom željom. Naime, David je zbog seksualne ovisnosti morao ići na liječenje. Navodno je uspješno izlječen, ali ipak to nije spasilo njegov brak jer se ove godine razveo od glumice Tee Leon. Jadan David, možda je ženi bilo bolje kad je bolovao od seksualnoj ovisnosti.

paul newmanOsim tragične smrti Heatha Ledgera, ove godine nas je napustila i legenda Paul Newman. Paulu ćemo uvijek zahvaljivati što nas je počastio svojom glumom koja će ostati vječna među zvijezdama. Otišao je dostojanstveno kao što je i živio.

Što se tiče skandala kod nas Hrvata, godina je protekla je u sapunicama Gotovčevih, Radeljakovih, trokutu između Vanje, Tanje i Gorana, novim albumom Severine, histeričnim ispadima Dona Kaćunka i spektakularnim idejama Leta 3.


dino dvornikA mi ćemo ovaj pregled završiti sjećanjem na naše dvije hrvatske legende Borisa Dvornika i Dinu Dvornika. Gubitak je to koji će uvijek ostaviti prazninu jer ništa ne može ponoviti njihovu jedistvenost.


NN
30.12.2008. u 16:17 • 7 KomentaraPrint#