">Slavni i njihova sitna dječica

ponedjeljak, 20.10.2008.
Za sve one koji obožavaju dječicu i ne mogu se suzdržati od gugutanja i štipanja za obraze kada ugledaju jedan “krasni primjerak” napravili smo presjek doživljaja slavnih i njihove dječice u posljednjih nekoliko dana. Bit će tu uzbudljivih izlazaka u park, kupovinu ili na ulicu, a vi se pripremite za umanjene verzije Heidi Klum i Seala, Adama Sandlera, Toma Cruisea i Katie Holmes, Gwen Stefani i Gavina Rossdalea, Jennifer Garner i Bena Afflecka te, naravno, Brangeline.


Heidi Klum i Leni, Henry te Johan

Heidi Klum, Leni, Henry i Johan
Njemački supermodel Heidi Klum uhvaćena je kako uživa u parku u Los Angelesu s dječicom. Četverogodišnja Leni, trogodišnji Henry i dvogodišnji Johan uživali su s majkom i dadiljama, a ovoga puta otac i očuh Seal nije bio u blizini.

Adam i Saidie Sandler
Adam i Saidie Sandler
Dvogodišnja Saidie uskoro će dobiti brata ili sestricu, jer Adam i njegova supruga Jackie očekuju još jedno dijete.Ovaj četrdesetdvogodišnji komičar priznao je Jayu Lenu kako Jackie loše podnosi jutarnje mučnine, što uzrujava malenu Saide. Međutim, Adam pokušava utješiti svoju prvorođenu riječima: “Mama nije jako bolesna. Samo raste nešto u njoj, što će s vremenom iskočiti iz njene vagine i uzeti pola tvojih igračaka”.


Tom i Suri Cruise
Tom i Suri Cruise
Scijentološki frik Tom Cruise poveo je kćerkicu Suri na sladoled u omiljenu slastičarnicu u New Yorku. Svjedoci kažu kako se mala u jednom trenutku pokušala oteti ocu, pokazavši mu “tko je šef”, ali ubrzo je popustila pred obećanjem da će dobiti još sladoleda.


Gwen Stefani i Kingston
Gwen Stefani i Kingston
Gwen Stefani i njen muž Gavin Rossdale poveli su dvogodišnjeg sina Kingstona u kupovinu. Nakon što je stavila karijeru na čekanje zbog obitelji, čini se kako se Gwen vraća na scenu, i to ne sama, nego sa cijelim No Doubtom! Naime, novi bi album trebao izaći krajem 2009. godine, a fanovi se mogu samo nadati da materijal na njemu neće previše odudarati od prijašnjih.

Jennifer Garner i Violet

S<br />
Jennifer Garner i Violet
Jennifer Garner uhvaćena je kako s dvoipolgodišnjom kćerkicom Bena Afflecka napušta klub Treehouse u Los Angelesu. Međutim, prava je vijest to što je malena Violet nosila jednaku Juicy Couture haljinu koju posjeduje i Suri Cruise! Još je veći skandal to što verziju za odrasle jendake haljine nosi i sama Jennifer! Neviđeno!

Angelina Jolie i Shiloh

<br />
Angelina Jolie i Shiloh
Dvogodišnja Shiloh Jolie-Pitt, prva biološka kćerka “najljepšeg para na svijetu”, čiju su slavu pomalo zasjenili novorođeni blizanci, nosi jedan od najgrozomornijih primjeraka obuće smišljen u posljednje vrijeme – omražene, ali od nekih nerazumno obožavane Crocsice. Neki bi pomislili kako bi Brangelina imala dovoljno sredstava da prvorođenoj kupe pristojnu obuću, ali, eto, moguće je da je financijski slom na obzoru. Pad burze i financijska kriza krivi su za sve!
MiB
Fotografije preuzete s: justjared.buzznet.com
20.10.2008. u 13:22 • 6 KomentaraPrint#